Onze kijk op begeleiding en persoonlijke ontwikkeling

‹ naar overzicht

Je professionele ontwikkeling kan in onze ogen niet zonder persoonlijke ontwikkeling.Daarom werken wij altijd aan beide. Waardoor je groeit als persoon en als coach. Dit verdiept en verrijkt je vakmanschap.

Persoonlijke ontwikkeling betekent jezelf vrij maken

Persoonlijke ontwikkeling of groei gaat voor ons over afmaken van wat nog niet af is uit je geschiedenis. Het doorbreken van patronen en gedachten die niet meer effectief zijn en teveel energie kosten. De weg vrijmaken voor je eigen wijsheid, behoeften, verlangens en talenten die te lang onderbelicht of onzichtbaar zijn geweest. Dit geeft je helderheid, plezier en energie.

Blijvende gedragsverandering komt van binnenuit

Dit geldt voor onze coachees, maar ook voor ons als professionals. Om tot échte gedragsverandering te komen, kijken we dus naar je overtuigingen. Naar je gedachten en oordelen over jezelf en anderen en hoe deze je handelen als coach beïnvloeden. We staan stil bij je kwaliteiten en valkuilen. En bij hoe je kijkt naar jezelf en naar wie je wilt zijn als coach.

Inzicht en beweging op deze niveaus geeft ruimte voor je innerlijke drijfveren en je diepste weten. Nieuw gedrag wat van hieruit ontstaat beklijft beter omdat het voortaan verankert is in je kern. Je handelt authentiek en maakt daarmee het verschil.

Jouw professioneel handelen verdiept zich naarmate je directer werkt vanuit je kern

Want hoe meer jij coacht vanuit wie je bent, hoe meer je gebruikmaakt van je eigen wijsheid en volledige potentieel. Je overstijgt de technieken, instrumenten en werkvormen doordat je nog meer vertrouwt op je intuitie en eigen creativiteit. Je kunt coachen op het niveau van identiteit en je interventies dragen bij aan duurzame verandering. Je coaching wordt krachtiger en effectiever.

Wil je meer weten over onze visie? Ben je benieuwd wat onze aanpak zo anders maakt? We stellen ons hier aan je voor.