Alles over Hettie & Gerard

Aanbieden van nascholing aan coaches. Gericht op het ontwikkelen van meesterschap in hun coaching. Dat vraagt om kleur bekennen. Want daarmee pretenderen we nogal wat.  Hoever zijn we zelf in onze professionele ontwikkeling? Zijn wij meester in ons vak?

Ja, steeds meer. En nee, niet altijd. We leren, elke dag weer, van de mensen waarmee we werken. En dat vinden we misschien wel het meest boeiende van ons vak.

Onze eigen ontwikkeling als inspiratie

Zo’n dertig jaar begeleiden we mensen individueel en in groepen. In allerlei rollen en functies. In de beginjaren als  groepsleider en sociotherapeut. Daarna als leidinggevende en opleidingsmanager. En de laatste jaren als loopbaanadviseur, docent, supervisor, trainer en (team)coach.

Onze manier  van begeleiden heeft zich ontwikkeld, verbreed en verdiept. Door het volgen van verschillende opleidingen en door (levens)ervaring. Maar bovenal door onze eigen persoonlijke ontwikkeling en groei.

Rode draad

Vanaf het begin, steeds weer opnieuw op onderzoek uit:
Wat uit mijn levensgeschiedenis, mijn opvoeding, belemmert me nog in mijn professioneel handelen? Wat heb ik nog niet scherp, wat heb ik nog niet volledig doorleefd en een plek gegeven?

En daarmee komen we weer steeds dichter bij onze kern. Bij wat we het liefste doen en waarin we het beste tot ons recht komen. Zoals werken met professionals die zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak verder willen ontwikkelen. En dat ervaringsgericht, in een kleine groep. Geïnspireerd door de creatieve vrijheid van psychodrama.

De Vrije Vloer

Bij ons op De Vrije Vloer gaan persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand. Je verfijnt jezelf als instrument en verdiept en verbreedt je coachvaardigheden. Zodat je authentieker en vrijer coacht met meer effect voor jou en je coachees. Je groeit als persoon en als professional.

Dit doen we met psychodrama. Een manier van ervaringsgericht leren, waarin denken, voelen en handelen samenkomen. Een methode waarbij je – samen met andere coaches – alles leert over jezelf. Je vergroot niet alleen je zelfbewustzijn. Spelenderwijs leer je ook hoe je met de methode kunt werken in je eigen praktijk.

Ons doel? Jij coacht meer vanuit je kern en benut je volledige potentieel. De energie die dat geeft willen we je graag laten ervaren.

Waarmee wil jij aan de slag? We maken graag kennis met je, dus bel of mail ons gerust.

Wie zijn wij?

Gerard Rotering

Gerard Rotering

Loopbaanprofessional, coach, trainer en psychodramaregisseur

Professionele ontwikkeling werkt niet zonder persoonlijke groei, weet Gerard. Dat treft, want hij is een ervaren coach en trainer in persoonlijke effectiviteit. Oprecht geïnteresseerd in jouw drijfveren en kwaliteiten helpt Gerard je vooruit in je leven en je werk. Zo functioneer je effectiever, maak je keuzes vanuit jezelf en presenteer je jezelf krachtiger.

Hettie Nijhoff

Hettie Nijhof

Supervisor, coach, trainer en psychodramaregisseur

Ontwikkelen van vakmanschap gaat niet zonder confrontatie met jezelf. Hierin onderzoekt Hettie samen met jou op creatieve wijze hoe jij vrij, authentiek en effectief kunt handelen. Ze vindt daarbij de juiste balans; tussen ernst en humor, diepgang en lichtheid en tussen richting en ruimte geven.