Je persoon als begeleider centraal

‹ naar overzicht aanbod

Jouw professioneel handelen en je persoonlijke ontwikkeling. Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. In supervisie versterk je beide en krijg je meer inzicht in het effect van je interventies.

Ben jij op zoek naar een inspirerende leerplek waar je met vakgenoten jouw vakmanschap verder kunt ontwikkelen?

In deze groepssupervisie ga je op een verdiepende en ervaringsgerichte manier aan de slag met jouw persoonlijke leervragen. Het is een vrije ruimte, waarin je met en van elkaar leert en je eigen antwoorden vindt.

Je ontwikkelt je volledige potentieel en jezelf als zuiver instrument.

Voor wie?

Voor professionals die het beste uit zichzelf en hun cliënten willen halen.

  • Coaches, counsellors en psychosociaal therapeuten
  • Begeleiders van teams en verandertrajecten in organisaties.

Wat levert het je op?

  • Je bent vrijer in je handelen
  • Je kunt effectiever omgaan met complexe vraagstukken
  • Je hebt nieuwe inzichten en handelingsalternatieven
  • Je interventie mogelijkheden zijn uitgebreid
  • Je houdt plezier in je werk en blijf vitaal

Wat gaan we doen?

We werken de leervragen uit d.m.v. psychodrama.
Je komt hiermee sneller tot de kern, bij je gevoel en bij je onbewuste kennis. Nieuwe interventies die daaruit ontstaan zijn krachtig en effectief. Juist omdat ze vanuit jezelf komen. Je handelt authentiek.

Iedereen heeft een belangrijke bijdrage (bijvoorbeeld door het vervullen van rollen) in het uitwerken van elkaars leervragen. Hierdoor is het leerrendement voor iedereen hoog. Tevens kun je oefenen met een aantal psychodrama-technieken, die je direct kunt inzetten in je eigen praktijk.

In groepssupervisie leer je persoonlijker en diepgaander dan in een intervisiegroep.

Voorwaarden

Je hebt een opleiding in je vakgebied gevolgd. Tijdens de supervisie werk je als uitvoerend professional.

De supervisie bestaat uit zes bijeenkomsten van zes uur, verspreid over een half jaar. Wil je weten hoe het jouw manier van begeleiden kan verrijken?Bel of mail mij.. Heb je meer belangstelling voor een individueel traject? Dat kan ook.

Ik ga graag met je in gesprek.

Hettie Nijhof

Ervaringen Groepssupervisie - Je persoon als begeleider centraal

Caroline Renette, In Essence, danscoach

“Een ervaringsgerichte groepssupervisie die door de vorm, psychodrama, zeer direct en inzichtelijk werkt. Absoluut een aanrader voor elke coach die zich verder wil ontwikkelen en zicht wil krijgen op de eigen onbewuste processen.”

Ellien Welch, loopbaanprofessional, mobiliteitsadviseur

Het meest trots ben ik op hoe we tijdens de supervisie met elkaar hebben samengewerkt. Respectvol naar elkaar, iedereen kreeg de ruimte en pakte de ruimte. In verbinding met elkaar de verdieping zoeken.

Vanuit rust functioneel ik het beste. dan hoor ik waar het echt om gaat Dan heb ik de ruimte om de ander echt te ontmoeten. Daardoor meer effect in mijn coaching.

Denice van Appeldoorn, coach en trainer

“Deze groepssupervisie was een heel nieuwe vorm van begeleiding voor mij. Ik heb in deze groep onwijs veel ervaren. Het naspelen van situaties heeft m’n ogen elke keer weer doen openen. Ik kan zeggen dat ik echt hele grote stappen heb gemaakt.”