Over Gerard

Speels en ervaringsgericht werken aan coachvragen doe ik met veel plezier. Belemmerende patronen komen in beweging en betekenisvolle stappen worden daarmee mogelijk.

Innerlijk verdeeld en burn-out

Machtsmisbruik, verbaal en fysiek geweld, gepest worden en zelf pesten. Als een rode draad loopt het door mijn jeugd. De innerlijke verdeeldheid als gevolg hiervan was een grote belemmerende factor in mijn leven en werk. Het heeft een belangrijk aandeel gehad in het ontstaan van een burn-out (1994) na elf jaar werken in de kinderpsychiatrie.

Herstel

Zicht krijgen op deze verdeeldheid was een belangrijke eerste stap om weer regie over mijn eigen leven te krijgen. Om vervolgens eigen keuzes te kunnen maken, mezelf meer te laten zien, en te kiezen voor het vak van (loopbaan)coach.

In deze weg naar herstel heb ik ervaren hoe belangrijk het is om mijn persoonlijke verhaal serieus te nemen. En te kijken naar de vastzittende patronen die daarin zijn ontstaan. In mijn manier van begeleiden speelt kijken naar je geschiedenis dan ook een belangrijke rol.

Ervaringsgericht werken

In 2005 heb ik de opleiding voor psychodramaregisseur gevolgd. Dit was een verrijking voor mijn manier van coachen. Naast het verdiepende karakter, geeft deze methode vooral veel ruimte om te experimenteren met nieuw gedrag.

Wil je meer weten of het een keer ervaren?

Bel of mail mij gerust

Gerard Rotering.

Misschien vind je dit ook interessant

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching vergroot jouw ruimte om eigen keuzes te maken en de kans op een baan die het beste bij je past.

Coaching

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap

Opleiding Herstel na machtsmisbruik in de jeugd

In deze opleiding maak je kennis met een nieuwe methodiek.
Waarin de cliƫnt centraal staat en niet zijn/haar diagnose.