Selecteer een pagina

Voor herstel na seksueel misbruik

therapeutische begeleiding en nascholing 

Van overleven naar een zin-en betekenisvol leven.

Welkom

Hartelijk welkom op mijn web-site. Een web-site over seksueel misbruik, een onderwerp waar veel mensen liever aan voorbij gaan dan naar toe. Ondanks dat er in de maatschappij steeds meer aandacht voor is, is ons collectieve Nee nog groot.

Jij bent er nu. Misschien als slachtoffer, partner van, familielid, vriend/vriendin of hulpverlener. Voorbij je eigen nee.

De Vrije Vloer

De Vrije Vloer staat symbool voor wat voor mij de essentie is van herstel na seksueel misbruik en mijn manier van begeleiden hierin.

Herstel gaat over weer in contact komen met de oorsprong van je levenslust, je kern en van daaruit weer vrij kunnen leven. Ik begeleid mensen vanuit mijn kern. Op de vloer: ervaringsgericht, speels en diepgaand. Hierin sluit ik aan bij waar jij nu staat en jouw veerkracht. Beweeg ik mee met rust, daadkracht en humor.

Wat kan ik je bieden?

Mijn kennis over de schade van seksueel misbruik, de gevolgen daarvan in het dagelijks leven en hoe deze hersteld kan worden. Levenservaring waarin mijn ervaring met en herstel van seksueel misbruik een belangrijk onderdeel is. Mijn vakmanschap als therapeut, coach en supervisor.

Heb je een vraag of wil je je verhaal vertellen?

Bellen staat vrij en is vrijblijvend.

Begeleiding

Wil je meer weten over hoe een begeleidingstraject er voor jou uit kan zien? Bel of mail mij gerust
Ik ga graag met je in gesprek.

Supervisie

Begeleid jij ook mensen bij herstel en heb je belangstelling voor een persoonlijke en professionele verdieping op dit gebied? Dan is een van mijn nascholingen misschien wel iets voor jou. Bel of mail mij. Ik vertel je graag meer.

Artikelen

klik hier wanneer je meer wilt lezen over de schade van seksueel misbruik en de weg naar herstel.

 

Hettie Nijhof

Over Hettie

Misschien vind je dit ook interessant

Traumaseksuologie

beschrijft de schade van seksueel misbruik in de jeugd, de gevolgen daarvan en hoe deze hersteld kan worden.

Psychodrama

is een ervaringsgerichte manier van leren die je direct in beweging zet en doorwerkt in je dagelijkse leven.